clicksor

Clicksor.com bevezet egy gyors és egyszerű módja annak, hogy pénzt keresni csupán utal a barátok, 
család, munkatársak, ismerősök, akinek van egy weboldal, hogy csatlakozzon a Clicksor kiadók 
programot. Ahogy olvassa több ember, a jutalék akkor kap arányosan nő. 
nincs limition az emberek száma lehet hivatkozni, és ebben az esetben a nagyobb a jobb. Kérjük válassza ki a terméket szeretnék utalni.
 
 
Tahá itt hirdethetsz
 
 
 
 
 
 

Kép feltöltés, amivel pénzt keressel

 
 
2
 

Fájok feltöltésével is szerezhetsz pénzt.

 

Sokat filmeket töltenek fel, de én saját anyagokat mert ez nem jogsértő

Ugye csomó díjtalan terjeszthető tartalom is van, nem muszáj törvényt szegni, se ha meg szeretnél osztani valamit, és épp nincs egy saját terméked!

- YouTube-ra feltöltesz egy demót (zene, előzetes, bármi figyelemfelkeltő és egy linkben alá linkeled, a komplett verziót, akkor, ha kb. minden 40. tölti csak le, akkor is szépen hozhat egy ilyen gyors meló, ha megnézik párszázezren-

- Forumokra is linkelhetsz akkor is letölthetik sok ezren. Külföldieken, ha jól csinálod akár soktízezren (ráadásul végtelen számút felrakhatsz és jó nettel hamar meg van ahhoz képest, hogy mennyi hagyományos órabérrel lehetne soktízezer forintot amúgy keresni.

- Facebookon, wiw, twitter, stb-in is küldhetsz linkeket ha olyat raksz fel, amit tovább is megosztanak mások is.

- Saját weboldal: Ez a legjobb, ha még néha se szeretnél rászánni pár órát és automatizálni szeretnél mindent. Csak legyen sok látogatód. Pl. az ilyen online filmletöltős oldalak esetében is mind fizetnek e szolgáltatók, azoknak, kik ezeket feltöltötték. Persze ha nem találják illegálisnak, de ahogy te is tapasztaltad gondolom, valahonnan mindig le lehet tölteni sok mindent.

Itt sok pénzed lehet akár havi 1000 dolcsid is

 

Én csak ez a kettőt ajánlom, mert megbízható

Ez a host csak úgy 

. Az elején még nem fogunk sokat keresni , de ha elérjük a VIP rangot akkor már egész jó

 

 

 

 Join FileFactory!


Ezek az oldalak kicsit különböznek az elsőtől, ugyanis nem mindenhol azonosak a feltételek arról hogy mekkora fájlokért mennyit fizetnek, főleg az utolsó oldal különbözik nagyon a többitől!

A második oldal, enterupload, az alábbiak szerint fizet:Magyarország itt is a "C" kategóriába esik, azonban itt minimum 5 megabájtosnak kell lennie a fájlnak hogy fizessenek érte, 1 dollárt lehet keresni 1000 fájlletöltésenként ha a fájlunk 5 és 50 megabájt közé esik, és mint az előzőnél itt is a nagyobb fájlméret több pénzt eredményez 1000 letöltésenként!

Azt ígérik hogy paypal-on keresztük 10-15 napon belül fizetnek! A minimum összeg amit kikérhetünk 10 dollár!


Szint "C" kategóriába esünk Mi Magyarok. Itt is 1 megabájt a minimum fájlméret! Itt is 1 dollárt kaphatunk 1000 letöltésenként ha a fájlunk 1 és 50 megabájt közé esik!

A minimum kifizetés 20 dollár paypal-on keresztül, minden hétfőn fogadják el a kikéréseket és 2-3 napon belül ki is fizetik az összeget!